AL-KO

Naš portfolio proizvoda i usluga u sve tri poslovne divizije je sinonim za nemačku inženjersku izvrsnost i najviše standarde kvaliteta.
Naša firma
AL-KO KOBER GROUP je prvobitno osnovao Alois Kober 1931. godine, kao malu radnju za obradu metala u Großkotz-u blizu Gunzburga u Švapskoj, Bavarska. Danas je kompanija globalni igrač među nemačkim malim i srednjim preduzećima, sa svojim poslovnim odeljenjima Gardentech, Airtech i Automotive.
Izvršni odbor

AL-KO, moderna kompanija sa bogatim nasleđem, već generacijama kombinuje efikasan menadžment sa održivom solidnošću. Naš cilj je da dugoročno obezbedimo postojeće poslovne oblasti fokusiranjem kompanije na nove, pionirske tehnologije. Izvršni odbor naše kompanije je primer u ovom pogledu. Odgovorna saradnja i zajednička volja za uspehom čine osnovu za inovativna tehnička rešenja i najviši nivo kvaliteta, držeći nas korak ispred konkurencije.
Naša organizacija

AL-KO KOBER GROUP je deo PRIMEPULSE udruženja.
PRIMEPULSE je tehnološki orijentisana investiciona holding kompanija. Aktivno podržava ambicije rasta svojih kompanija iz grupe, koje uključuju interna preduzeća kao što su KATEK i STEMMER IMAGING. Iza PRIMEPULSE-a stoje Klaus Vajnman, Rejmond Kober i Stefan Kober, osnivači kompanije CANCOM SE na MDAKS listi.
90 godina snažnog brenda

Uspešna priča slavi godišnjicu! Već 90 godina brend AL-KO je poznat širom sveta po kvalitetu nemačkog brenda. I to sa dobrim razlogom – tokom svih ovih godina ovo MSP bogato tradicijom težilo je kvalitetu, duhu inovacije i tehničkoj funkcionalnosti, upareno sa savremenim dizajnom, udobnošću i pouzdanošću.

Koristimo kolačiće da omogućimo pravilan rad veb-sajta, da prilagodimo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih mreža i analiziramo saobraćaj.