Elpumps

Evropski proizvođač pumpi koji koristi naprednu tehnologiju za proizvodnju robe najvišeg kvaliteta. Započeto kao porodična firma, matičnu kompaniju su pre skoro tri decenije osnovali sadašnji vlasnici. Zahvaljujući brzom i stabilnom rastu, prerastao je u međunarodnu korporaciju do početka 2000-ih. Međunarodno sedište Elpumpsa nalazi se u Švajcarskoj, dok se proizvodni i razvojni centar nalazi u Mađarskoj, u okviru Evropske unije.

PROŠLOSTI

Kompanija je počela sa radom pre 25 godina i postala ključni igrač u mađarskoj proizvodnji pumpi i korišćenju vode kapitalizacijom na ravnomerno razvijajućem evropskom tržištu.

POKLON

Elpumps proizvodi se sada prodaju u brojnim evropskim zemljama, uključujući Austriju, Češku, Finsku, Francusku, Italiju, Norvešku, Sloveniju, Švedsku i Rusiju.
Preko naših ugovornih partnera, Elpumps servisna mreža pokriva ceo evropski kontinent. Naši kvalifikovani tehničari služe našim klijentima tako što odgovaraju na njihova pitanja u vezi sa radom i pružaju konsultantske usluge i popravke pod i van garancije. Naš cilj je da našim kupcima ponudimo brzo i profesionalno rešenje za svaku potrebu koja se može pojaviti.

BUDUĆNOST

Od naših početaka, stvaranje vrednosti je kamen temeljac strategije Elpumps. Naš cilj je da proizvodimo robu izvanrednog kvaliteta kako bismo bez kompromisa zadovoljili i najzahtevnije kupce. To znači da ćemo u budućnosti nastaviti da dizajniramo proizvode sa dugim vekom trajanja, optimalnom potrošnjom, odličnim performansama i sigurnim radom.
Naša kompanija uvek teži ka kontinuiranom podmlađivanju, progresivnim razmišljanjem i planiranjem. Naš cilj je da naše proizvode učinimo boljim, ekonomičnijim i robusnijim i izdržljivijim – čak i kada se koriste za najzahtevnije aplikacije. Zbog toga neprestano tražimo i istražujemo veliki izbor materijala i pametnijih operativnih rešenja kako bismo postigli svoje ciljeve.

INOVACIJA

Ključni cilj našeg istraživačkog odeljenja je da kontinuirano modernizuje i razvija katalog proizvoda Elpumps korišćenjem novih tehnologija i savremenih materijala sa boljim specifikacijama. Međutim, osnovni principi rada proizvodnje pumpi dugo su ostali konstantni. To znači da naši proizvodi već koriste proverene i pouzdane tehnologije i da su potrebna samo poboljšanja da bi se obezbedili efikasniji i praktičniji rad i viši nivo performansi.

Naši kupci mogu brzo i sigurno naručiti naše proizvode iz udobnosti svog doma. Pokrenuli smo veb-prodavnicu našeg proizvođača 2017. godine kao odgovor na sve veću potražnju za našim proizvodima i pozitivne povratne informacije od zadovoljnih klijenata. Cilj nam je da gradimo naš zajednički uspeh i učinimo veb-prodavnicu dostupnom u brojnim evropskim zemljama kako bi naši kupci mogli da kupe naše visokokvalitetne proizvode direktno od proizvođača i uživaju u najboljim dostupnim cenama. Da bismo obezbedili brzu i pouzdanu isporuku, radimo samo sa cenjenim, profesionalnim logističkim partnerima u svakoj zemlji u kojoj poslujemo.

PARTNERI

Da bismo obezbedili rešenja za potrebe naših kupaca i učinili naše kvalitetne proizvode dostupnim u sve više zemalja, uspostavili smo partnerstva sa brojnim lokalnim distributerima. Zahvaljujući našoj solidnoj reputaciji, naša mreža maloprodajnih i veleprodajnih partnera raste. Naša uspešna partnerstva su zasnovana na zajedničkim vrednostima, temeljnom poznavanju lokalnih potreba i našim visokokvalitetnim proizvodima i uslugama.

Koristimo kolačiće da omogućimo pravilan rad veb-sajta, da prilagodimo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih mreža i analiziramo saobraćaj.