FESTOOL

Profesionalni alati

Alati za profesionalne trgovce su jedna stvar. Razvoj prvoklasnih električnih i vazdušnih alata doslovno u rukama trgovaca sasvim je drugo. U tom procesu pridajemo veliki značaj kvalitetu i pouzdanosti

Mnogi električni alati Festool već su u upotrebi 30 godina – ili duže. Dug vek trajanja naših profesionalnih alata nije slučajan. Jedna stvar je od suštinskog značaja za uspešan dizajn i proizvodnju profesionalnih alata koji su visokih performansi i robusni, ali pouzdani i lagani, kao što su kružne testere na stolu, složene testere, ubodne testere, kružne testere, testere za uranjanje, glodalice, mešalice , elektronske rendisaljke, polirke, bušilice, bušilice za čekiće i sve vrste mašina za brušenje, poput ekscentričnih brusilica, orbitalnih brusilica, brusilica sa dugim dometom, kutnih brusilica, tračnih brusilica, kao i radija za gradilišta, LED radnih svetala i još mnogo toga: Morate znati, razmišljati, osećati i živeti trgovinu. Beskompromisno. Svojom glavom, srcem i rukama.

Koristimo kolačiće da omogućimo pravilan rad veb-sajta, da prilagodimo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih mreža i analiziramo saobraćaj.