Nema na zalihama
286.000,00 RSD
Nema na zalihama
89.880,00 RSD
Nema na zalihama
38.880,00 RSD
Nema na zalihama
37.880,00 RSD

Gree

Osnovana 1991. godine, Gree Electric Appliances, Inc. iz Zhuhaia je uvrštena na Shenzhen Stock Ekchange u novembru 1996. Na početku svog osnivanja, kompanija se uglavnom oslanjala na montažu i proizvodnju klima uređaja za domaćinstvo.

Sada se razvio u raznoliku i tehnološki zasnovanu globalnu industrijsku grupu, koja pokriva dve glavne oblasti potrošačke robe za domaćinstvo i industrijske opreme, a njeni proizvodi su izvezeni u više od 160 zemalja i regiona.

Kompanija ima više od 90.000 zaposlenih, uključujući 15.000 R & D osoblja i više od 30.000 tehničkih radnika. Ima 14 proizvodnih baza u zemlji i inostranstvu, koje se nalaze u Džuhaju, Čongkingu, Hefeju, Džengdžouu, Vuhanu, Šiđadžuangu, Vuhuu, Čangši, Hangdžouu, Luojangu, Nanjingu, Čengduu, kao iu Brazilu i Pakistanu.

U isto vreme, postoji 6 baza obnovljivih resursa u Čangši, Džengdžou, Šiđadžuangu, Vuhuu, Tianjinu i Džuhaju, koje pokrivaju ceo industrijski lanac od uzvodne proizvodnje do nizvodne reciklaže, ostvarujući zeleni, kružni i održivi razvoj tehnologija.

Elektronika, nova energetska i ekološka tehnologija, istraživački institut, institut zdravstvene tehnologije, komunikaciona tehnologija, inteligentna oprema istraživački institut za tehnologiju, roboti, numeričko upravljanje, istraživački institut za alatne mašine, institut za internet stvari, institut za tehnologiju, oprema, elektroenergetska tehnologija istraživački institut, motorni sistem, tehnologija pranja, istraživački institut za rashladnu tehnologiju, institut za životnu sredinu zgrada i uštedu energije.

Ukupno 96 istraživačkih instituta, 929 laboratorija, 1 akademska radna stanica (motorna i upravljačka), sa nacionalnim ključnim laboratorijama, nacionalnim istraživačkim centrom za inženjersku tehnologiju, nacionalnim centrom za industrijski dizajn, tehnološkim centrima preduzeća koje priznaje država, svaka po jedna robotska inženjerska tehnologija r & d centar, u isto vreme postaje nacionalni konsultativni centar za obaveštavanje, baza za procenu studija.

Samo u 2018. potrošnja na istraživanje i razvoj će dostići 7,268 milijardi juana. Nakon dugotrajne akumulacije, prijavio se za 72.600 domaćih patenata, uključujući 36.329 patenata za pronalazak. Ukupno je odobreno 41.320 patenata, uključujući 9.089 patenata pronalaska i 2.306 međunarodnih patenata.

Na rang listi Državnog zavoda za intelektualnu svojinu za 2019. godinu, Gree electric Appliances je zauzeo šesto mesto u Kini i prvo u industriji kućnih aparata. Ima 30 „međunarodno vodećih tehnologija“, 2 državne nagrade za nauku i tehnološki napredak, 2 državne nagrade za tehnološke pronalaske i 4 kineske patentne nagrade.

Ekonomskom i socijalnom savetu Japana, u 2018. godini Gree je činio 20,6 odsto globalnog tržišta kućnih klima uređaja. Insistirajte prvo na kvalitetu.

Pridržavajte se svrhe upravljanja integritetom, orijentisani na kupca, striktno fokusirajte se na kontrolu izvora kvaliteta i izgradnju sistema. Prema statističkim podacima koje je objavila Akademija za pobedničku ponudu, zadovoljstvo i lojalnost Gree-a su na prvom mestu u industriji devet uzastopnih godina od 2011. godine.

Kompanija je 2018. osvojila treću „Kinesku nagradu za kvalitet“. 2019. godine, Vodič za ciklus inovacija upravljanja kvalitetom zasnovan na zahtevima kupaca, u čijem izradi je učestvovao Gree, odobren je kao nacionalni standard. Nastavićemo da se transformišemo i nadograđujemo. Sprovešćemo strukturnu reformu na strani ponude, prilagođavamo i optimizujemo industrijski raspored, aktivno promovišemo nadogradnju pametne proizvodnje i težimo da postignemo razvoj visokog kvaliteta.

Od 2013. godine Gree se bavi inteligentnom opremom, komunikacionom opremom, kalupima i drugim poljima, a proširio se od profesionalne proizvodnje klima uređaja do raznovrsne industrije visoke tehnologije. Trenutno, Gree Intelligent Ekuipment ne samo da obezbeđuje naprednu opremu za sopstvenu transformaciju automatizacije, već takođe pruža usluge za mnoge industrije kao što su kućni aparati, automobili, hrana, 3C digitalni proizvodi, građevinski materijali, sanitarije, itd. Vrednost proizvodnje po glavi stanovnika je skočila sa 912.000 juana u 2012. na 1.496 miliona juana u 2018. godini. Kompanija je u 2019. godini ostvarila godišnji prihod od 55.508 milijardi juana, neto profit koji se pripisuje majci od 24.697 milijardi juana i poreski doprinos od 15.790 milijardi juana.

Gree insistira na ki novoj eri idejama socijalizma sa kineskim karakteristikama kao smernicama, ne zaboravite na um početnika, imajte na umu da je misija, pridržavajte se realne ekonomije, pridržavajte se puta samopouzdanja i nezavisnog razvoja inovacija, brzine unaprediti implementaciju i informatizaciju upravljanja, automatizaciju proizvodnje, inteligentni proizvodi, nastaviti da vodi globalni razvoj tehnologije klimatizacije, u oblasti inteligentne opreme, komunikacione opreme, kalupa i drugih kontinuiranih, stvaraju napredniju tehnologiju, stalno zadovoljavaju globalni potrošač koji žudi za bolji život, u eri inteligentnog jedra ponovo zaplovite i napišite novo poglavlje!

Koristimo kolačiće da omogućimo pravilan rad veb-sajta, da prilagodimo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih mreža i analiziramo saobraćaj.