Nema na zalihama
Nema na zalihama
Nema na zalihama
198.880,00 RSD
Nema na zalihama
171.580,00 RSD
Nema na zalihama
572.880,00 RSD
Nema na zalihama
290.620,00 RSD
Nema na zalihama
152.990,00 RSD

Honda

Posvećenost stvaranju proizvoda koji poboljšavaju kvalitet života ljudi prevazilazi automobile i motocikle. Od 1953. godine, kompanija je proizvela preko 100 miliona električnih proizvoda širom sveta. Nastavlja da bude lider u razvoju 4-taktnih motora sa niskom emisijom, štedljivim gorivom i ekološki prihvatljivim za upotrebu u generatorima, pumpama za vodu, kosilicama, vanbrodskim motorima i mnogim drugim aplikacijama za električnu opremu.

Pover Ekuipment, sa sedištem u Alpharetti, Džordžija, sastoji se od tri različite operativne jedinice: Honda Pover Ekuipment, Honda Marine i Honda Engines. Proizvodi divizije, uključujući motore, generatore, kosilice, pumpe, čistače snega, freze, trimere i brodske motore, sklapaju se u Hondinim pogonima u Sjedinjenim Državama i širom sveta.

Pover Ekuipment nudi više od 70 modela u šest glavnih familija proizvoda:

Generatori: od 1.000 vati do 10.000 vati u modelima dizajniranim za stambene, rekreativne i industrijske primene.
Kosilice za travu: potisni i samohodni modeli od 21 inča za vrhunske stambene i komercijalne aplikacije u bašti.
Pumpe: širok izbor opštih modela za odvodnjavanje, višenamenskih, komercijalnih i potopljenih modela sa kapacitetom pražnjenja od 37 do 433 galona u minuti.
Puhalice za sneg: pogon na točkovima, pogon na gusenicama i lagani modeli koji mogu da prenesu sneg od 1500 do 3000 lbs.
Motocikli: mini-modeli sa srednjim i zadnjim zupcima.
Trimeri: tri modela trimera sa različitim trim glavama, veličinama motora i izborom dizajna ručke, kao i VersAttach sistem, sistem sa više alata koji sadrži 2 glave za napajanje i šest dodataka.

Pover Ekuipment se može pohvaliti mrežom hiljada nezavisnih dilera širom Sjedinjenih Država, nudeći potrošačima izuzetnu podršku i stručnost. Odabran broj dilera se takođe kvalifikovao za najveće priznanje, Premier. Premier zastupstva ispunjavaju najviše standarde za predstavljanje brenda, prodajne performanse i usluge proizvoda – pružajući najbolje sveukupno Honda korisničko iskustvo. Proizvodi se takođe mogu naći u Home Depot-u i hiljadama prodajnih mesta širom zemlje.

Istorija
Počela je da proizvodi male motore za upotrebu u proizvodima električne opreme 1953. Honda je 1973. predstavila generatore, freze i vanbrodske motore na američko tržište. Pumpe za vodu su dodate liniji opreme za napajanje 1975. godine, a zatim i kosilice za travu 1979. Četiri godine kasnije, čistači snega su dodani liniji proizvoda.

U 2015. godini, je proslavila značajnu prekretnicu: preko 40 miliona zadovoljnih kupaca Pover Ekuipment-a u Sjedinjenim Državama.

Proizvodnja i istraživanje i razvoj
Proizvodi Honda Pover Ekuipment se sklapaju u 11 Honda proizvodnih pogona širom sveta, uključujući Honda Pover Ekuipment Mfg., LLC koja se nalazi u Svepsonvilleu, Severna Karolina. Aktivnosti istraživanja, razvoja i testiranja se sprovode u Honda R&D Americas, Inc., koja se takođe nalazi u Severnoj Karolini, i Honda R&D Co., Ltd., u Japanu.

Honda Pover Ekuipment Mfg., LLC (HPE) je povećala proizvodnju motora opšte namene na 2 miliona motora godišnje za upotrebu od strane Honde i drugih proizvođača.

Pored motora, HPE proizvodi kosilice, generatore, čistače snega, pumpe, freze i trimere.

Istraživački i razvojni centar u Severnoj Karolini je objekat od 11.000 kvadratnih stopa osnovan 1993. godine koji sprovodi inženjering proizvoda, razvoj prototipa i testiranje proizvoda električne opreme.

Informacije za medije u vezi sa Honda proizvodima dostupne su na vvv.hondanevs.com.

Koristimo kolačiće da omogućimo pravilan rad veb-sajta, da prilagodimo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih mreža i analiziramo saobraćaj.