Nema na zalihama
Nema na zalihama
Nema na zalihama
198.880,00 RSD
Nema na zalihama
171.580,00 RSD
Nema na zalihama
572.880,00 RSD
Nema na zalihama
290.620,00 RSD
-3%
Nema na zalihama
138.580,00 RSD

Honda

Posvećenost stvaranju proizvoda koji poboljšavaju kvalitet života ljudi prevazilazi automobile i motocikle. Od 1953. godine, kompanija je proizvela preko 100 miliona električnih proizvoda širom sveta. Nastavlja da bude lider u razvoju 4-taktnih motora sa niskom emisijom, štedljivim gorivom i ekološki prihvatljivim za upotrebu u generatorima, pumpama za vodu, kosilicama, vanbrodskim motorima i mnogim drugim aplikacijama za električnu opremu.

Pover Ekuipment, sa sedištem u Alpharetti, Džordžija, sastoji se od tri različite operativne jedinice: Honda Pover Ekuipment, Honda Marine i Honda Engines. Proizvodi divizije, uključujući motore, generatore, kosilice, pumpe, čistače snega, freze, trimere i brodske motore, sklapaju se u Hondinim pogonima u Sjedinjenim Državama i širom sveta.

Pover Ekuipment nudi više od 70 modela u šest glavnih familija proizvoda:

Generatori: od 1.000 vati do 10.000 vati u modelima dizajniranim za stambene, rekreativne i industrijske primene.
Kosilice za travu: potisni i samohodni modeli od 21 inča za vrhunske stambene i komercijalne aplikacije u bašti.
Pumpe: širok izbor opštih modela za odvodnjavanje, višenamenskih, komercijalnih i potopljenih modela sa kapacitetom pražnjenja od 37 do 433 galona u minuti.
Puhalice za sneg: pogon na točkovima, pogon na gusenicama i lagani modeli koji mogu da prenesu sneg od 1500 do 3000 lbs.
Motocikli: mini-modeli sa srednjim i zadnjim zupcima.
Trimeri: tri modela trimera sa različitim trim glavama, veličinama motora i izborom dizajna ručke, kao i VersAttach sistem, sistem sa više alata koji sadrži 2 glave za napajanje i šest dodataka.

Pover Ekuipment se može pohvaliti mrežom hiljada nezavisnih dilera širom Sjedinjenih Država, nudeći potrošačima izuzetnu podršku i stručnost. Odabran broj dilera se takođe kvalifikovao za najveće priznanje, Premier. Premier zastupstva ispunjavaju najviše standarde za predstavljanje brenda, prodajne performanse i usluge proizvoda – pružajući najbolje sveukupno Honda korisničko iskustvo. Proizvodi se takođe mogu naći u Home Depot-u i hiljadama prodajnih mesta širom zemlje.

Istorija
Počela je da proizvodi male motore za upotrebu u proizvodima električne opreme 1953. Honda je 1973. predstavila generatore, freze i vanbrodske motore na američko tržište. Pumpe za vodu su dodate liniji opreme za napajanje 1975. godine, a zatim i kosilice za travu 1979. Četiri godine kasnije, čistači snega su dodani liniji proizvoda.

U 2015. godini, je proslavila značajnu prekretnicu: preko 40 miliona zadovoljnih kupaca Pover Ekuipment-a u Sjedinjenim Državama.

Proizvodnja i istraživanje i razvoj
Proizvodi Honda Pover Ekuipment se sklapaju u 11 Honda proizvodnih pogona širom sveta, uključujući Honda Pover Ekuipment Mfg., LLC koja se nalazi u Svepsonvilleu, Severna Karolina. Aktivnosti istraživanja, razvoja i testiranja se sprovode u Honda R&D Americas, Inc., koja se takođe nalazi u Severnoj Karolini, i Honda R&D Co., Ltd., u Japanu.

Honda Pover Ekuipment Mfg., LLC (HPE) je povećala proizvodnju motora opšte namene na 2 miliona motora godišnje za upotrebu od strane Honde i drugih proizvođača.

Pored motora, HPE proizvodi kosilice, generatore, čistače snega, pumpe, freze i trimere.

Istraživački i razvojni centar u Severnoj Karolini je objekat od 11.000 kvadratnih stopa osnovan 1993. godine koji sprovodi inženjering proizvoda, razvoj prototipa i testiranje proizvoda električne opreme.

Informacije za medije u vezi sa Honda proizvodima dostupne su na vvv.hondanevs.com.

Koristimo kolačiće da omogućimo pravilan rad veb-sajta, da prilagodimo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih mreža i analiziramo saobraćaj.