LG klima uredjaji

LG klima uredjaji

Bolji izbor
Komercijalna HVAC rešenja
LG Air Conditioning Technologies je vodeći igrač na globalnom HVAC tržištu. Sa robusnom linijom komercijalnih HVAC sistema koja uključuje nagrađivanu VRF Multi V™ seriju, unutrašnje jedinice sa kanalima i bez kanala, opcije namenskog sistema za spoljašnji vazduh (DOAS) i vrhunske kontrole, LG nudi praktičnost i fleksibilnost za dizajnirajte kompletno end-to-end HVAC sistemsko rešenje koje je najprikladnije za vaš sledeći projekat.

LG Air Conditioning Technologies nudi vlasnicima kuće udobnost i pogodnost za potrebe grejanja i hlađenja tokom cele godine u stambenim i lakim komercijalnim objektima. Sa opsežnom ponudom opcija sa kanalima i bez kanala, od toplotnih pumpi do HVAC split sistema, LG isporučuje kvalitet, performanse i stil koji vlasnici kuća očekuju. Ovo uključuje ekskluzivni okvir za slike Art Cool™ Galleri, superiorne performanse grejanja LGRED° i prvu jednofaznu VRF jedinicu za rekuperaciju toplote od 5 tona u industriji. Koje god rešenje najbolje odgovara vašem domu, možete biti sigurni da ćete dobiti najnoviju HVAC tehnologiju i sistem grejanja i hlađenja koji odgovara vašem životnom stilu.

Doživite LG razliku
LG je vodeći igrač na globalnom tržištu HVAC, koji proizvodi rešenja za grejanje i hlađenje za komercijalne i stambene prostore. Od potrošačkih i pojedinačnih jedinica do industrijskih i specijalizovanih HVAC sistema, LG nudi širok spektar visokokvalitetnih proizvoda za grejanje, ventilaciju i klimatizaciju.

Vrhunske performanse
Od vodećih u industriji visokih toplotnih performansi LGRED° do naše inovativne inverterske tehnologije, LG-eve tehnologije grejanja i hlađenja imaju superiorne performanse kako bi vam stalno bilo udobno.

Fleksibilnost dizajna
Iskoristite udobnost sa različitim stilovima jedinica, uključujući HVAC split sisteme, kanale, bez kanala ili oboje, jednozonske i višezonske, LG vam daje fleksibilnost da pronađete savršeno rešenje za vaš dom.

Energetska efikasnost
Naša oznaka ENERGI STAR® sertifikata na mnogim LG sistemima može se kvalifikovati za lokalne i komunalne rabate kako bi se smanjili početni troškovi instalacije grejanja i hlađenja. Naše jedinice takođe mogu doprineti smanjenju računa za energiju.

Povezivanje
LG nudi niz unutrašnjih jedinica sa podrškom za Vi-Fi. Sada imate slobodu da kontrolišete svoju preciznu udobnost sa svog pametnog telefona. Pored toga, aplikacija LG ThinK™ je integrisana sa Amazon Aleka™ i Google Assistant™ za laku kontrolu glasom

Koristimo kolačiće da omogućimo pravilan rad veb-sajta, da prilagodimo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih mreža i analiziramo saobraćaj.