RENNSTEIG – Uvek dobra veza
Uvek dobra veza – ovo je uverenje da RENNSTEIG pravi profesionalne ručne alate od ideje do serijskog proizvoda od 1959. godine.

Sa genijalnošću, strašću i pažnjom, profesionalno i inovativno sprovodimo zahteve kupaca iz različitih industrija. Tako smo se razvili u jednog od vodećih svetskih proizvođača alata u našim specijalizovanim oblastima.

RENNSTEIG – brzorastuća srednja kompanija iz centralne Nemačke. Sedište naše kompanije je u Tiringiji, regionu sa vekovnom tradicijom u proizvodnji alata. Ovde i u našoj američkoj podružnici RENNSTEIG Tools, Inc., preko 300 ljudi radi za vas. RENNSTEIG je nezavisna podružnica renomiranog KNIPEKS-VERK C. Gustav Putsch KG u Vupertalu od 1991. godine.

Zahvaljujući našoj svetskoj mreži sopstvenih agencija i intenzivnoj saradnji sa KNIPEKS grupom, brinemo o našim međunarodnim klijentima direktno na licu mesta. Naše učešće u izvozu je preko 50 odsto.

Uvek dobra povezanost – to se ne odnosi samo na naše proizvode, poslovne partnere i zaposlene, već i na društvenu posvećenost obrazovanju, prirodi, sportu i kulturi. Duboko smo ukorenjeni u našoj domovini i podjednako međunarodno orijentisani.

Naši alati – znanje u vašim rukama
RENNSTEIG alati se koriste tamo gde se očekuju najbolji rezultati rada. Kod nas ćete pronaći prave proizvode za širok spektar primena:

Kabl
obrada Sanitarna instalacija
Obrada metala
Građevinsko-montažni prostor
Posebne aplikacije

Bilo na gradilištu, u radionici ili u avionu – zadaci korisnika su veoma različiti. Ono što ih ujedinjuje širom sveta su najviši zahtevi u pogledu kvaliteta njihovog rada, kao i ergonomske i praktične funkcionalnosti korišćenih alata.

Tipičan RENNSTEIG – uvek korak ispred
Uz tehničke inovacije, uvek postoji potreba za alatima sa kojima se može raditi preciznije, brže i isplativije. Stručnjaci smo u razvoju ovih i prilagođavanju uvek novim tržišnim situacijama i zahtevima kupaca. Više od 50 međunarodnih patenata impresivan je dokaz vodećeg položaja naših proizvoda na globalnim tržištima.

Koristimo kolačiće da omogućimo pravilan rad veb-sajta, da prilagodimo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih mreža i analiziramo saobraćaj.