3.750,00 RSD
Nema na zalihama
2.020,00 RSD
1.980,00 RSD
Nema na zalihama
4.520,00 RSD
Nema na zalihama
4.100,00 RSD
Nema na zalihama
5.200,00 RSD
Nema na zalihama
4.200,00 RSD

Unior

 

Ručni alat Unior je program kompanije Unior, d.d. sa međunarodnim ugledom.
Kompanija se svrstava među najveće svetske predstavnike metaloprerađivačke industrije. Kompanija razvija svoj uspeh odličnim sinergijama i tri proizvodna segmenta (ručni alati, delovi za kovanje i sinter i specijalne mašine) koji kompaniji pružaju uravnotežen portfolio aktivnosti. Pouzdani odnosi sa dobavljačima su takođe glavni faktor uspeha.

Tradicija – Savremena tehnologija – podesivi procesi
Program ručnih alata Unior proizvodi preko 10 miliona komada alata i kućišta od lima godišnje. Naslednik je bogate kovačke tradicije na Pohorju i severoistočnoj Sloveniji. U 19. veku na području Pohorja nastaje nekoliko manufakturnih kovačnica. Korišćeni su za izradu poljoprivrednih i zanatskih alata. Njihov rad je bio vezan za četiri železare u ovom kraju. Prva fabrika kovanog alata osnovana je početkom 20. veka, 1919. godine. Inženjeri Mirko Bremec i Valter Mah osnovali su Štajersko gvožđarsko-industrijsko preduzeće u Zreču, gde kompanija Unior i danas ima svoje prostorije. Preduzeće je tada bilo moderna fabrika i proizvodilo je kovane alate za poljoprivredu, rudarstvo i zanatstvo. Kovačnica je pretvorena u mehaničku kovačnicu. Kovačnica je obnovljena posle Drugog svetskog rata. 1947. godine, nakon restauracije i završetka zgrade, kovačnica je preimenovana u Fabriku kovanog alata Zreče. U drugoj polovini 20. veka fabrika se razvija uglavnom ulaganjem u proizvodnju ručnog alata. Pretežno orijentisana ka razvoju univerzalnih alata, fabrika je 1974. godine preimenovana; postala je poznata kao Unior, Fabrika kovanog alata Zreče. Tokom narednih decenija, Unior je uspostavio široku mrežu prodaje i distribucije širom sveta. Više informacija o poslovnoj grupi Unior možete pronaći ovde: vvv.unior.com

Unior je započeo rad u 21. veku ispunjavanjem brojnih zahtevnih standarda kvaliteta i standarda za upravljanje životnom sredinom. Kompanija je već bila suvlasnik čeličane u Štorama i sa sopstvenim kompanijama ušla na američko, australijsko, rusko i kinesko tržište. Unior je svetski brend ručnih alata.

Koristimo kolačiće da omogućimo pravilan rad veb-sajta, da prilagodimo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih mreža i analiziramo saobraćaj.