PEAKTECH ALATI

Osnovana 1957. godine u hanzeatskom gradu Hamburgu, naša kompanija se preselila 1960-ih u neposrednu blizinu Hamburga, u prelepi zamak Arensburg / Šlezvig-Holštajn. Sedište PeakTech-a je sada na pogodnoj lokaciji direktno između Labe i Baltičkog mora na A1 između Hamburga i Libeka. Direktna veza sa lukom Hamburg omogućava brzu isporuku naših proizvoda širom sveta. Ako želite da idete još brže, do međunarodnog aerodroma u Hamburgu se takođe može stići za nekoliko minuta. U tradiciji časnog hamburškog biznismena, stojimo iza naše odgovornosti prema potrošačima, zaposlenima, investitorima, javnosti, društvenoj tržišnoj privredi, državi i životnoj sredini.

PeakTech predstavlja inovaciju i visok kvalitet sa odličnim odnosom cene i performansi. Za naše kupce razvijamo inovativne i uzbudljive proizvode u modernom dizajnu. Naši proizvodi takođe moraju biti pristupačni za hobi korisnike, zanatlije, hobiste ili za upotrebu u nastavi i školskim časovima. Sa širokim rasponom od pribl. 400 modela, vidimo sebe kao kompletnog dobavljača elektronske merne tehnologije u laboratorijama, univerzitetima i školama, kao iu industriji i trgovini. Kao nemačka kompanija, ispunjavamo sve standarde, zakone i direktive EU, što Vama, kupcu, garantuje posebnu sigurnost u korišćenju i obradi.

Mi u PeakTech-u smo oduševljeni tehnologijom i radujemo se svakoj korisnoj tehničkoj inovaciji koja poboljšava mogućnosti primene naših uređaja, pojednostavljuje rukovanje ili otvara potpuno nove mogućnosti primene. Zbog toga ćete u našem prodajnom programu redovno pronaći nove proizvode koji su opremljeni novim, inovativnim tehnologijama i i dalje pristupačni za hobi korisnike. Takođe smo srećni što podržavamo mlade talente iz istraživanja i razvoja kroz naš program sponzorstva, koji čine okosnicu sutrašnje tehnologije.

SVI PEAKTECH PROIZVODI