Nema na zalihama
45.880,00 RSD
Nema na zalihama
42.880,00 RSD

Bergen

Bergen proizvodi svojim dizajnom i besprekornim kvalitetom, zauzeli su visoku poziciju na tržištu iz oblasti klimatizacije, hlađenja i grejanja.

Iskustvo

Preko 200 proizvoda nastalih zahvaljujući posvećenom radu, znanju i inovativnosti iskusnih inženjera i stručnjaka iz oblasti grejanja, klimatizacije i ventilacije.

Kvalitet

Bergen je odgovor na sve specifičnosti tržišta i predstavlja najbolji odnos cene i kvaliteta.

Pouzdanost

Bergen rešenja siguran su izbor za svako domaćinstvo jer podrazumevaju dug životni vek i pouzdanu garanciju iza koje stoji kompletna servisna mreža na teritoriji cele Srbije.

Kompanija pruža usluge klimatizacije najvišeg kalibra i standarda, pazeći da vaši sistemi budu u idealnim uslovima sve vreme. Ne samo da uzimamo u obzir Vaše želje i interese, već nudimo i energetski efikasna rešenja koja vas uspešno oslobađaju od neispravnosti klima uređaja. Vlasnici kuća koji rade na klimatizaciji će Vam reći koliko je teško naći pouzdane izvođače klimatizacije. Na sreću, nakon što ste ušli na ovu lokaciju, nećete imati nikakvih poteškoća, jer ćemo rešiti vaše probleme sa klimatizacijom jednom zauvek.

Koristimo kolačiće da omogućimo pravilan rad veb-sajta, da prilagodimo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih mreža i analiziramo saobraćaj.