O nama – Bito Company

Bito company je firma specijalizovana za uvoz, distribuciju i servis kvalitetnih mašina, alata, pribora, uređaja i opreme za svakodnevnu profesionalnu industrijsku i radioničku upotrebu, kao i za upotrebu u domaćinstvima i ličnim radionicama. Pored distribucije masina I alata smo specijalizovani za ugradnju, servis, popravku i prodaju svih vrsta klima uređaja.
Prodajni asortiman obuhvata ogroman broj svetskih i domaćih brendova kao što su: Proxxon , SATA, Leister, Festool, PeakTech, CEM, Benning, Wolfcraft, Makita, Dremel, Villager, Einhell, Knipex, Metabo, Bosch, Skill, Chicago Pneumatic i mnogih drugih. Ovi proizvodjaci čine i nude odlične i prepoznatljive kombinacije i rešenja za sve poslove za koje su namenjeni, samim tim se izuzetno dobro uklapaju u naša nastojanja da na tržištu Srbije ponudimo više, bolje i kvalitetnije.

Proizvodi u Bito asortimanu su namenjeni profesionalcima, ali i svima onima koji znaju kako da izaberu odgovarajuće alate i mašine za svoj posao., Naša glavna strategija su jake veze sa našim kupcima i postovanje njihovih želja jer oni čine poslednju i vrlo važnu kariku kao krajnji korisnici alata iz BITO asortimana.

Kvalitet, inovativni dizajn i uravnoteženi odnos cene i efikasnosti stvorili su poverenje i priznanje na profesionalnom polju i u oblasti zanatstva. Pored dokazanih elektro, pneumatskih I akumulatorskih alata , BITO nudi i SATA pištolje kao i opremu za farbanje, Proxxon rucne I modelarske alate i veliki izbor mernog alata koji se odlikuju posebno dugim životnim vekom, lakoćom upotrebe i tehničkom bezbednošću. Širom sveta profesionalci u zanatu i industriji procenjuju optimalni odnos robusnosti, ergonomije i modernog dizajna. Samo originalna oprema Bito Company je optimalno podešena za alat visoke efikasnosti. Bito dinamično proširuje asortiman alata i opreme i ciljano radi na razvoju rešenja za profesionalnu I licnu primenu

Proizvodi