Izaberite stranicu

Proxxon Alati

Odličan kvalitet i usluga kada su u pitanju Proxxon alati. Materijal, obrada i podrška za naše alate svrstava nas među najkvalitetnije alate na svetskom tržištu. Nemački kvalitet koji zadovoljava i sve druge svetske standarde doneće boljitak i vašoj radionici i poslu.

Proxxon Alati – Nemačka

Proxxon je osnovan u Nemačkoj 1. decembra 1977. godine. Za više decenija od tada prošireno je poslovanje na više evropskih zemalja, ali i u Sjedinjene Američke države.

Proxxon alati rade u izradi Proxxon MICROMOT sistema i preciznih alata koji spadaju u sam vrh kada je u pitanju kvalitet i izdržljivost. Sedište Proxxon Micromot alata je u Wecker-u, u Luxemburgu.

Cilj kompanije je proizvodnja moćnih alata za mnogobrojne hobi upotrebe, kao i za ispunjavanje mnogih profesionalnih zadataka, nudeći tako kupcima moćne alate ali malih dimenzija.

Akcenat, pri izradi Proxxon alata, stavlja se na dizajn, odnosno izrađivanje moćnih alata, ali malih dimenzija i težine. U svemu se obraća pažnja i na udobnost korišćenja i netoksičnost materijala.

Proxxon alati filozofija je da se ponudi zaseban alat usavršen za određenu vrstu posla, umesto da se nudi jedan alat za sve a zapravo da ni jedan posao ne obavi kako treba. Tako Proxxon nudi preko 50 različitih alata za precizno obavljanje poslova.

proxxon alati najbolje cene

Evo zašto su Proxxon alati najbolji

Proxxon hrom-vanadijum alati

Proxxon nudi spektar, bušilica, brusilica, graverki, cirkularne i stone testere, strugove i glodalice od najačih spojeva čelika i obloga za izdržljivost i preciznost. 

Proxxon alati su iskovani od hrom-vanadijum čelika koji je pažljivo i precizno ojačan. Dodatna površinska zaštita (dupla nikl-platina, zatim jednostruka matirana hrom-platina) obezbeđuje trajnost i izdržljivost. I ne samo to, ova površina obezbeđuje i udobno korišćenje alata jer su sve površine prijatne na dodir i obezbeđuju dobar hvat. 

Proxxon alati broj 1 u svetu preciznih alata

Proxxon alati su više puta potvrđeni i važe za broj 1 kada su u pitanju precizni i izdržljivi alati na koje može da se računa u radu. Proxxon alati vas sigurno neće ostaviti sa nedovršenim poslom ili na pola posla.

Preko 50 Proxxon moćnih alata

Proxxon alati sa preko 50 modela ručnih i stonih alata može da ponudi izuzetno moćne i kvalitetne alate za obradu različitih materijala na različite načine. Ako tražite najmodernije alate za radionicu, hobi, profesionalnu upotrebu ili samo za povremene radove Proxxon alati su pravi odabir.

Proxxon alati inače spadaju u alate koji su prepoznatljivi među profesionalcima pa ako želite da prevaziđete konkurenciju i budete prepoznati i upamćeni, Proxxon alate morate uzeti u razmatranje na prvom mestu.

Za sve dodatne informacije, možete pogledati sajt Proxxon proizvodjača klikom ovde.