PROXXON ALATI

Odličan kvalitet i usluga kada su u pitanju Proxxon alati. Materijal, obrada i podrška za naše alate svrstava nas među najkvalitetnije alate na svetskom tržištu. Nemački kvalitet koji zadovoljava i sve druge svetske standarde doneće boljitak i vašoj radionici i poslu.

O Proxxon-u

Proxxon je osnovan u Nemačkoj 1. decembra 1977. godine. Za više decenija od tada prošireno je poslovanje na više evropskih zemalja, ali i u Sjedinjene Američke države. Proxxon alati rade u izradi Proxxon MICROMOT sistema i preciznih alata koji spadaju u sam vrh kada je u pitanju kvalitet i izdržljivost. Sedište Proxxon Micromot alata je u Wecker-u, u Luxemburgu.

Cilj kompanije je proizvodnja moćnih alata za mnogobrojne hobi upotrebe, kao i za ispunjavanje mnogih profesionalnih zadataka, nudeći tako kupcima moćne alate ali malih dimenzija.

Akcenat, pri izradi Proxxon alata, stavlja se na dizajn, odnosno izrađivanje moćnih alata, ali malih dimenzija i težine. U svemu se obraća pažnja i na udobnost korišćenja i netoksičnost materijala.

Proxxon alati filozofija je da se ponudi zaseban alat usavršen za određenu vrstu posla, umesto da se nudi jedan alat za sve a zapravo da ni jedan posao ne obavi kako treba. Tako Proxxon nudi preko 50 različitih alata za precizno obavljanje poslova.

SVI PROXXON PROIZVODI