Bosch Power Tools je jedna od najvećih svetskih firmi koja se bavi proizvodnjom električnih i ručnih alata.

Bosch Professional predstavlja sinonim za kvalitet i trajnost. Električni i akumulatorski alati su jedni od najkorišćenijih i najprodavanijih alata na tržišu.
Sem plavih profesionalnih alata, postoje i Bosch HG alati.

To su Hobby zeleni alati i baštenski alati. Kao i plavi alat i ovi alati su izuzetno kvalitetni, a o tome nam govori i garancija koja iznosi 3 godine na obe serije alata.

Bosch Srbija je ogranak kompanije koji na našem tržištu posluje od 2006. godine i kontinuirano je najzastupljenija marka u Srbiji.
Osnovni faktori uspeha su inovativna snaga i tempo inovacija. U 2019. godini električni alati su lansirali više od 100 novih proizvoda na nemačko tržište u svoja četiri poslovna segmenta. Segmenti su električni alati, dodaci, merni alati i baštenski alati. Kontinuiran razvojem i inovacijama ostajemo lideri na tržištu alata u celom svetu.
Uz Bosch Biturbo alate za profesionalce i IouSeries za hobi korisnike sa najvišim potrebama, kompanija lansira potpuno nove bežične električne alate. „Bosch električni alati predstavljaju inovaciju“, rekao je Henk Becker. „Oblikujemo tehnički razvoj industrije. Naša je tvrdnja da imamo najmanje i najsnažnije baterije na tržištu, da zamenjujemo kablovske alate bežičnim alatima na duži rok. Novi električni alati za profesionalce optimizovani su ProCore18V baterijama za maksimalne performanse. To ih čini moćnijim od svih prethodnih Bosch bežičnih alata. Ovo se zasniva na optimalnoj koordinaciji njihovog motora bez četkica sa elektronikom i baterijom, tako da se baterije visokih performansi mogu iskoristiti u punom potencijalu. Pored toga, Biturbo alati se mogu pohvaliti dodatnim prednostima kao što su mala težina i interaktivni ekran. Profesionalci stoga mogu prilagoditi alate prema svojim potrebama. Bosch alati neprestano proširuju svoj bežični segment i za kućne entuzijaste i za profesionalce. Fokus je i ostaće na sistemima baterija od 18 volti. Nasa kompanija garantuje kompatibilnost sa svim postojećim i budućim električnim alatima iste klase napona. Ovo omogućava korisnicima da rade bez baterija i punjača koji im nisu potrebni – istovremeno štedeći novac. Ako želite kvalitetne alate, sa 3 godine garancije birajte Bosch alat!

Koristimo kolačiće da omogućimo pravilan rad veb-sajta, da prilagodimo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih mreža i analiziramo saobraćaj.