-5%
53.488,00 RSD

DeVilbiss

Osnovan 1888. godine, lekar iz Toleda, Ohajo, dr. Allen DeVilbiss, kombinovao je sijalicu, neke cevi i bazu limenke za ulje da bi napravio prvi atomizer za zdravstvenu negu. Godine 1907, Thomas DeVilbiss, sam pronalazač, eksperimentisao je sa prilagođavanjem originalnog atomizera da bi napravio pištolj za raspršivanje kako bi se suočio sa izazovima završne obrade raspršivanjem.

Masovna proizvodnja je počela da se razvija, a tehnologija pištolja za prskanje Tomasa DeVilbisa pokazala se kao revolucionarni dodatak primeni premaza boja i lakova na nameštaju i završnoj obradi automobila.

Prskanje materijala smanjilo je vreme sušenja na sate umesto na nedelje, a prskanje boje je zamenilo ručno četkanje, pomažući da se poveća produktivnost.

DeVilbiss Automotive Refinishing, jedan od brendova Carlisle Fluid Technologies, ​​zadržao je svoju posvećenost inovativnoj tehnologiji.

Koristeći istu vrstu alata koji se koriste za razvoj Nascar motora sa unutrašnjim sagorevanjem, u kombinaciji sa našim najsavremenijim proizvodnim mašinama, nastavljamo da razvijamo naprednu tehnologiju pištolja za raspršivanje za tržište lakiranja automobila.

Naša oprema obezbeđuje odličnu atomizaciju visoko čvrstih materijala koji proizvode završne slojeve nalik staklu. DeVilbiss oprema je optimizovana da eliminiše mrlje i pruge sa metalnim osnovnim premazima i pruža idealan spoj boja.

Do danas, DeVilbiss nastavlja da postavlja standarde za završnu obradu sprejom kroz svoje istraživanje i razvoj, inovativnu liniju proizvoda i posvećenost korisničkoj službi.

Pružamo održiva i inovativna rešenja koja će vam uštedeti novac smanjujući količinu potrošene boje i smanjujući vreme utrošeno. Brži rad znači veću propusnost, što zauzvrat vodi do većih prihoda.

Carlisle Fluid Technologies

Carlisle Fluid Technologies je globalna kompanija koja proizvodi opremu za nabavku, primenu i očvršćavanje raspršenih materijala, uključujući boje, premaze, prahove, mastike i materijale za vezivanje.

Najpoznatiji smo po našim vodećim brendovima, Binks, DeVilbiss, MS, Ransburg i BGK. Naši brendovi su veoma cenjeni u svojim tržišnim sektorima zbog kvaliteta u dizajnu i proizvodnji i najsavremenije tehnologije svojstvene njihovom asortimanu proizvoda.

Carlisle Fluid Technologies isporučuje opremu i pribor za sve glavne sektore proizvodne industrije.

Tržišta uključuju vazduhoplovstvo, automobilsku OEM, OEM Tier 1 i 2, automobilsku obradu, drvo, opštu industriju, staklo, zaštitne premaze, svuda gde treba naneti premaz ili materijal za vezivanje na površinu. Kao kombinovana grupa, Carlisle Fluid Technologies ima preko 375 godina kolektivnog iskustva u industriji završne obrade.

Carlisle Fluid Technologies je posvećen najvišim etičkim standardima i posluje u svim operacijama sa najvišim nivoom integriteta. Sa verom u održivost, prakse održivosti organizacije proširuju se na razvoj i proizvodnju svih inženjerskih proizvoda i rešenja.

Koristimo kolačiće da omogućimo pravilan rad veb-sajta, da prilagodimo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih mreža i analiziramo saobraćaj.