Nema na zalihama
5.490,00 RSD
Nema na zalihama
7.360,00 RSD
Nema na zalihama
5.320,00 RSD
Nema na zalihama
4.820,00 RSD
Nema na zalihama
3.220,00 RSD
Nema na zalihama
3.220,00 RSD
Nema na zalihama
6.980,00 RSD
Nema na zalihama
5.730,00 RSD
Nema na zalihama

FELCO

 

Jedna vizija, ciljevi i vrednosti

Godine 1946. Feliks Fliš je već izvozio svoje proizvode u Holandiju, Nemačku, Belgiju, Južnu Afriku i Izrael, sa stalnom željom da bude prihvaćen od strane profesionalnih korisnika.

Od tada su se pojačali pritisci na profesionalne korisnike. FELCO je morao da obezbedi bolja i efikasnija rešenja da odgovori na ove sve veće zahteve.

Distributivna mreža je u potpunosti obučena kako bi odgovorila na upite kupaca i ispunila njihova najveća očekivanja.
Profesionalno tržište

Danas, profesionalno tržište prepoznaje kao pravog partnera za rad i razvoj. Sa takvim poverenjem dolazi i odgovornost: FELCO mora stalno da inovira i dalje unapređuje kvalitet svojih proizvoda.

Održava odeljenje za istraživanje tržišta čija je svrha da predvidi potrebe svojih različitih tržišta i da odgovori alatima koji su savršeno prilagođeni rastućim potrebama i zahtevima krajnjih korisnika.

Svi ovi napori su naravno preduzeti imajući na umu FELCO osnovne vrednosti: kvalitet, inovativnost, poštovanje, poniznost i profesionalizam. Ove vrednosti praktikuju naši zaposleni u visokom stepenu; zahvaljujući njima, razvijamo se prema potrebama naših kupaca.

Koristimo kolačiće da omogućimo pravilan rad veb-sajta, da prilagodimo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih mreža i analiziramo saobraćaj.