Fiskars

Fiskars je ponosan što podržava programe koji slave inovacije, obrazovanje i biodiverzitet. Naši grantovi imaju za cilj da naprave pravi uticaj podržavanjem škola i inicijativa za baštovanstvo u zajednici širom Severne Amerike. Fiskars je ponosan što podržava programe koji slave inovacije, obrazovanje i biodiverzitet. Naši grantovi imaju za cilj da naprave pravi uticaj podržavanjem škola i inicijativa za baštovanstvo u zajednici širom Severne Amerike.

Dizajnirani za snagu, kontrolu i maksimalnu efikasnost, naši ekstremni alati za sečenje drveta mogu vam pomoći da vratite svoje dvorište.

Sekire za cepanje visokih performansi cepaju trupce male do srednje veličine i idealne su za pripremu ogrevnog drveta, dok naše ultra-oštre sekire seku dublje sa svakim zamahom za obaranje drveća.
Manje, prenosive sekire su odlične za seckanje ložišta i lake su za nošenje za planinare i entuzijaste na otvorenom.
Drugi specijalni alati uključuju kukulje, koje imaju zašiljeno, zakošeno sečivo koje mu omogućava da brzo i bezbedno zagrize ogrevno drvo kako bi lakše hvatanje i pomeranje trupaca; kuke za trupce i hvataljke za hvatanje i okretanje, ili podizanje, nošenje i slaganje trupaca; i jednoručne sekire za četke, idealne za čišćenje grmlja, sečenje staza, skidanje trupaca i još mnogo toga.

Za tvrdokornije cepanje drveta, naši teži maulovi su idealni za cepanje drveta (cepanje lica) ili zabijanje klinova i kočića (zabijanje), i uključuju naš patentirani IsoCore™ sistem za kontrolu udara koji pomaže u smanjenju udara i vibracija za 2k.

Naš alat za sečenje drveta zaokružuju mačete i kuke – moćni, svestrani alati za čišćenje idealni za različite zadatke u dvorištu, od čišćenja velikih površina četkice do probijanja vlaknastih dlanova, do obrezivanja izdanaka i stabljika, sečenja grana, sečenja vinove loze, uklanjanja sisara i više. Za razliku od drugih alata za koje je potreban dvoručni hvat, ovi alati su dizajnirani za upotrebu jednom rukom, ostavljajući vašu drugu ruku slobodnom za hvatanje i gomilanje reznica.
Koristimo kolačiće da omogućimo pravilan rad veb-sajta, da prilagodimo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih mreža i analiziramo saobraćaj.