Nema na zalihama
3.990,00 RSD
Nema na zalihama
620,00 RSD
Nema na zalihama
1.990,00 RSD
Nema na zalihama
980,00 RSD
Nema na zalihama
1.980,00 RSD
Nema na zalihama
1.450,00 RSD
Nema na zalihama
4.620,00 RSD
Nema na zalihama
8.210,00 RSD

FITT

Vođa rešenja za transfer i upravljanje

Lider u kreiranju kompletnih termoplastičnih sistema za prenos fluida. Ovi sistemi su dizajnirani kako za industrijski i građevinski sektor, za primenu u infrastrukturi i niskogradnji, ali i za kućnu upotrebu, od baštovanstva do hobija.

Već 50 godina proizvodimo i prodajemo cevi, creva i cevovode sa najnaprednijim tehnološkim i dizajnerskim rešenjima, kako bismo našim kupcima i krajnjim korisnicima doneli pouzdanost, sigurnost i performanse.

FITT: 910 ljudi, srednji do izuzetno visok kulturni nivo, kontinuirana obuka, sposobnost slušanja i učešće.

Zašto FITT
Rad sa FITT-om podrazumeva korišćenje prednosti 50 godina iskustva kompanije koja je lider na tržištu u rešenjima za transfer tečnosti.

Partner koji bolje od bilo koga poznaje tehnološke, industrijske i komercijalne okvire u kojima će morati da se takmiče njegova sopstvena rešenja i rešenja posebno osmišljena i realizovana za bazu kupaca.

Najnaprednije tehnološko i proizvodno znanje u Italiji i duboko poznavanje operativnih i komercijalnih zahteva kupaca i izvođača: to je ono što je učinilo i čini nas drugačijim.

Koristimo kolačiće da omogućimo pravilan rad veb-sajta, da prilagodimo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih mreža i analiziramo saobraćaj.