Aparati za varenje

GYS – Cimbalo GYSPOT 2700

63.000,00 RSD
-9%

Aparati za varenje

GYS – Plazma sekač 31 FV

125.620,00 RSD

Aparati za varenje

GYS – SMARTMIG 142 MIG-MAG

69.300,00 RSD
64.080,00 RSD

Aparati za varenje

GYS – E160 GYS MIG/TIG

35.980,00 RSD
-17%

Aparati za varenje

GYS – invertor GYSMI 130 P

23.880,00 RSD

Osnovana 1964. godine, GIS je porodična kompanija sa preko 500 zaposlenih širom sveta. Izgrađena oko kontinuiranog ulaganja u istraživanje i razvoj i sticanje znanja, kompanija je sada glavni igrač u dizajnu i proizvodnji mašina za zavarivanje, punjača baterija i opreme za popravku karoserije automobila.

 

GIS dizajnira i proizvodi tri asortimana proizvoda:
Oprema za zavarivanje. GIS nudi jedan od najvećih asortimana mašina za zavarivanje, pribora i potrošnog materijala za sve potencijalne korisnike, od najnaprednijih aplikacija u industriji do opšte upotrebe za održavanje i popravke.
Oprema za održavanje baterija. Proizveden u dve fabrike, GIS nudi izuzetno širok asortiman proizvoda za punjenje i održavanje baterija. Više od 50 godina proizvodnje čvrsto je uspostavilo reputaciju brenda GIS-a širom sveta.

Oprema za popravku karoserije. GIS nudi najveći asortiman opreme za popravku na svetu za vozila koja su učestvovala u nezgodama, tj. izvlačenje udubljenja, zavarivanje, zakivanje, podizanje, sisteme indukcionog grejanja (kao i mnoge dodatne alate). Ovaj asortiman je razvijen u partnerstvu sa najvećim svetskim proizvođačima automobila koji nam veruju iz dana u dan.

Naša infrastruktura

Istraživanje i razvoj. Sa preko 90 stručnih inženjera u više specijalnosti (elektronika, mašinstvo, itd.), Odeljenje za istraživanje i razvoj pruža stalne inovacije za proizvode visoke tehnologije. U 2014. GIS je uspostavio važnu investiciju otvaranjem novog istraživačkog centra kako bi obezbedio najbolje resurse za naše istraživače da nastave da razvijaju inovativna rešenja i poboljšanja. Slušajući naše kupce i kombinujući ove informacije sa stručnošću naših inženjera, GIS je u mogućnosti da stalno nudi nove proizvode kako bi zadovoljio zahteve korisnika.
Potpuna integracija industrijskog procesa. Poseta našem proizvodnom mestu je iznenađujuće putovanje koje se proteže kroz neverovatno širok spektar funkcija (elektronske, mehaničke, transformatorske, ožičenje, lim, farbanje). Naša filozofija se zasniva na potpunoj integraciji našeg proizvodnog procesa za kontrolu svakog detalja. Fabrika ima ISO 9001 sertifikat i fleksibilan je resurs koji nam omogućava da veoma brzo odgovorimo na potrebe kupaca. Ulaganje i kontinuirano unapređenje performansi ovog proizvodnog pogona su okosnica našeg postojanja, smatramo to garancijom naše buduće konkurentnosti.
Međunarodni doseg. Prisutan u preko 130 zemalja, GIS ima sedište u Francuskoj i svoje podružnice kako bi proširio svoj međunarodni uticaj. Nošeni dinamičnim timom i ambicioznom strategijom razvoja, cilj nam je da ojačamo našu međunarodnu saradnju i konstantno osvajamo nove teritorije.

Naš DNK: Investirajte u budućnost

Nove tržišne realnosti se stalno menjaju i veličina našeg porodičnog preduzeća zahteva brzo prilagođavanje novim zahtevima. Iz tog razloga smo izabrali naš moto: Investirajte u budućnost! Zaista, uvereni smo da je naša budućnost usko povezana sa budućnošću naših kupaca. Iz tog razloga činimo sve što je u našoj moći da razumemo šta distributeri i kupci očekuju od nas da saznaju sa kakvim izazovima se suočavaju i da vidimo u kojoj meri možemo da im omogućimo da se suoče sa ovim izazovima, postavljajući nas kao svog omiljenog partnera.

Koristimo kolačiće da omogućimo pravilan rad veb-sajta, da prilagodimo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih mreža i analiziramo saobraćaj.