119.870,00 RSD
Nema na zalihama
1.694.880,00 RSD
Nema na zalihama
74.660,00 RSD
-14%
Nema na zalihama
38.720,00 RSD
89.860,00 RSD
80.800,00 RSD
Nema na zalihama
109.880,00 RSD

Husqvarna

 

U šumarstvu se uspeh meri produktivnošću. Dobar dan znači da je vaša oprema izdržala pod istim zahtevnim uslovima kao i vi. A to zahteva ne samo vrhunske performanse, već i najsavremenije bezbednosne karakteristike, pouzdanost svetske klase i kontinuiranu udobnost pri ekstremnoj upotrebi. Uz nasleđe od preko 325 godina testiranja i usavršavanja, današnji Husqvarna alati i zaštitna oprema dizajnirani su da vam pomognu da radite pametnije, a ne teže.

Istorija kompanije
Husqvarna vuče svoje korene sve do 1620. godine u Švedskoj. U početku fabrika pušaka, kompanija je počela da proizvodi musketne cevi u gradu Husqvarna . Godine 1872. kompanija je počela da širi svoju ponudu na drugim tržištima. Do 1918. Huskvarna je napravila svoju prvu kosilicu. Vremenom su počeli da proizvode i drugu električnu opremu, kao što su motorne testere i motorne kose. Čak su napravili napredak u tehnologiji u industriji kada su kreirali tehnologiju protiv vibracija za motorne testere!

Ponuđeni proizvodi
Huskvarna oprema za napajanje ima mnogo alata i mašina koje može ponuditi. Oni su verovatno najpoznatiji po svojim motornim testerama. Proveli su decenije praveći modele koji najbolje odgovaraju njihovim kupcima. Njihove motorne testere su posebno gurnule industriju napred kada je u pitanju nova tehnologija. Bilo da ste profesionalni pejzažista ili samo vlasnik kuće, tu je Huskvarna motorna testera za vas. Kompanija takođe proizvodi vrhunske duvaljke, trimere i motorne kose.

Koristimo kolačiće da omogućimo pravilan rad veb-sajta, da prilagodimo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih mreža i analiziramo saobraćaj.