Koshin

Vrhunski brend omiljen u 160 zemalja.

Godine 1948. osnovan je KOSHIN Ltd u Kjotu, Japan.
Od tada, KOSHIN teži proizvodnji proizvoda za poljoprivredu, građevinarstvo, industriju, pomorstvo i domaćinstvo. Jedan od glavnih proizvoda „HIDELS PUMP“, koji se ocenjuje za prenosivost, lakoću i visok kvalitet, koristi se u 160 zemalja.

O KOŠINU

Cilj nam je da učinimo stvari lakšim i praktičnijim, rešimo probleme u svetu tehnologijom, ponudimo način života u izobilju i udobnosti i doprinesemo boljoj društvenoj infrastrukturi.
Želimo da budemo kompanija koja „nudi novu vrednost koju smo sami stvorili kroz proizvode i usluge koje su potrebne našim kupcima“.

Sa osnovom na pumpama, našoj osnovnoj tehnologiji koju smo usavršavali 70 godina, fokusiraćemo se na vrednost potrebnu na lokaciji ili na tržištu. Slušaćemo glas kupaca i izazvaćemo sebe da obezbedimo visokokvalitetne, diferencirane proizvode i usluge prikladne za zemlju ili posao u kome se koriste, kroz vrhunsku japansku tehnologiju i efikasnu izradu.

Kao partner u društvima i životnim stilovima koji se stalno menjaju, obezbedićemo rešenja iz Japana generacijama koje slede.

Koristimo kolačiće da omogućimo pravilan rad veb-sajta, da prilagodimo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih mreža i analiziramo saobraćaj.