LAVOR

 

Italijanski proizvođači preko 40 godina
Osiguranje kvaliteta, iskustvo i pouzdanost

LAVOR je neraskidivo povezan sa čistačima pod visokim pritiskom već četrdeset pet godina – od male zanatske proizvodnje, razvio se u veliki industrijski entitet sa proizvodnim pogonima u Italiji i inostranstvu koji nastavljaju da se vode sa istom strašću i pažnjom kao i oni rani dana. Četrdeset pet godina iskustva koje LAVOR čini specijalistom za čistače pod visokim pritiskom. Nova LVR serija čistača pod visokim pritiskom rezultat je posvećenosti i brige koju kompanija nastoji da investira u dizajn i istraživanje i razvoj, i tu se spajaju najnapredniji tehnički i dizajnerski razvoji koji su postignuti – prepoznatljiv, inovativan dizajn, ergonomska rešenja i niz tehnoloških opcija koje čine čistač pod visokim pritiskom toliko raznovrsnim da se može koristiti za sve vrste spoljašnjeg čišćenja, obezbeđujući optimalne rezultate uzimajući u obzir površine koje treba tretirati.

Kompletan asortiman čak i za najzahtevnijeg korisnika
Snaga, kontrola i efikasnost
LVR asortiman se sastoji od 4 modela – od najmanjeg LVR3 sa maksimalnim pritiskom od 140 bara do najkompletnijeg LVR4 Plus sa maksimalnim pritiskom od 160 bara. Glavna inovacija u ovom asortimanu je da neki modeli uključuju DIGITALNI KONTROLNI SISTEM ili VPS SISTEM kao standard.

Ovi sistemi omogućavaju odabir najpogodnijeg programa pranja za svaku površinu, koristeći MEKO, SREDNJE ili ČVRSTO. Pored uštede energije (do 50%), ovi sistemi pružaju veću kontrolu i brigu za najdelikatnije površine.

Koristimo kolačiće da omogućimo pravilan rad veb-sajta, da prilagodimo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih mreža i analiziramo saobraćaj.