22.390,00 RSD

Električni alat

Makita – Odvrtač

14.990,00 RSD
27.490,00 RSD
9.990,00 RSD
14.290,00 RSD
26.990,00 RSD

Bito Company

Makita – Glodalica

19.490,00 RSD

Bito Company

Makita – Glodalica

23.740,00 RSD
Nema na zalihama
37.500,00 RSD
Nema na zalihama
14.990,00 RSD
Nema na zalihama
15.800,00 RSD
Nema na zalihama
33.200,00 RSD

MAKITA

U novembru 2011 je formirala novu kompaniju Makita d.o.o. u Sloveniji, koja pretstavlja sve zemlje u Jugoistočnoj Evropi. Sedište za ovaj deo Evrope, u kojem je uključena i Slovenija, ranije je bilo osnovano u Austriji, ali rukovođstvo u Japanu je odlučilo da sedište Makite za Jugoistočnu Evropu (MEE) preseli iz Beča u Ljubljanu, zbog dobrog geografskog položaja Slovenije i zbog boljih veza sa tržištem u zemljama bivše Jugoslavije. Danas MEE sarađuje sa 14 zemalja iz Jugoistočne Evrope. Prodajni program obuhvata profesionalne alate za korišćenje u različitim oblastima kao što je metalna, drvna i građevinska industrija, alate za vrtlarstvo i radove u šumi i alate za korišćenje u domaćinstvu. Široka lepeza alata isto tako se isporučuje sa opremom i dodacima.

Efektivna distributivna mreža u Istočnoj Evropi

MAKITA ima široko rasprostranjenu mrežu specijaliziranog tržišta za trgovinu u Istočnoj Evropi, koja obezbeđuje prvoklasne usluge i profesionalna savetovanja svakog MAKITINOG kupca. Partnerstvo između MAKITE i njenih uvoznika, distributivnih centara i prodaje zasniva se na poverenju koje je poboljšavano tokom perioda velikog iskustva i uzajamnog poštovanja.
MAKITA je razvila distributivnu mrežu sa visoko kvalifikovanim instruktorima za rukovanje sa alatima, u skoro svakom regionu u Istočnoj Evropi. Ovo omogućuje prezentiranje alata direktno kupcima na lokalnom tržištu i u svako vreme.
Naša glavna strategija su jake veze sa našim kupcima i respektovanje njihovih želja u toku konstruisanja naših proizvoda. Naš personal će da uloži celo svoje znanje i iskustvo i kupcima će da ponudi proizvode koji će da budu u skladu sa njihovim željama i potrebama.
Druga prednost MAKITE je kvalifikovana i proširena servisna mreža sa servisnom fabrikom u sedištu u Ljubljani.

Ekološka orijentacija

Štednja energije za proizvodnju i korišćenje recikliračkih materijala su u skladu sa našim principima za zaštitu životne sredine.
Uvođenje novih ekoloških materijala i tehnologija ima spasilački efekat na životnu sredinu. MAKITA Korporacija doprinosi zaštiti životne sredine i zdravoj budućnosti naše dece.

Koristimo kolačiće da omogućimo pravilan rad veb-sajta, da prilagodimo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih mreža i analiziramo saobraćaj.