-14%
87.290,00 RSD
-5%
77.580,00 RSD
-14%
352.010,00 RSD
-14%
203.180,00 RSD
-34%
28.880,00 RSD
-14%
37.920,00 RSD
-11%
58.200,00 RSD
-8%
61.720,00 RSD
-19%
29.580,00 RSD

Oleo-Mac

 

Oleo-Mac je zaštitni znak Emak S.p.A vvv.emak.it
Emak ukratko
Zelenilo Emaka je garancija kvaliteta, inovativnosti i kompletnosti. Zato što je Emak vodeća kompanija koja uvek gleda napred, predviđa rešenja i podiže standarde.

Green of Emak je zelena koja se proizvodi sa pažnjom i poštovanjem, strašću i dizajnom, napravljena u skladu sa prirodom i koju karakteriše najsavremenija tehnologija. Zato Emak, kroz svoje brendove Efco, Oleo-Mac, Bertolini i Nibbi, predstavlja reper za profesionalce i hobiste u održavanju travnjaka i bašte. U svakom pojedinom aspektu.

U stvari, proizvodni program firme obuhvata preko 250 modela dizajniranih za sve vrste aktivnosti. Lančane testere, motorne kosilice, kosilice, baštenski traktori, makaze za živu ogradu, rotacione freze, rotacioni kultivatori, kosilice, transporteri i još mnogo toga, za poslove različitog intenziteta, snage i frekvencije.

Postoji Emak za svakoga.

Grupa sa pravim brojevima
4 komercijalna brenda, 4 proizvodne jedinice, 8 filijala, 135 distributera, pokrivenih 85 zemalja, 22.000 maloprodajnih objekata uslužnih, 22 porodice proizvoda, više od 250 modela.

Svaki od ovih brojeva ima svoju priču i razvoj, ali zajedno daju opšti pregled kompanije koja nastavlja da raste i širi se. Što se tiče ponude i referentnog tržišta.

U stvari, svake godine Emak dodaje nove modele svom asortimanu i jača svoje prisustvo na tržištu na pet kontinenata. Brend Emak je dobro uspostavljena i renomirana međunarodna kompanija, reper u tehnologiji benzinskih motora i njenoj primeni u sektoru.

Brojna priznanja koja dodeljuju vodeći međunarodni instituti pokazuju i potvrđuju kvalitet i izvrsnost dizajna kompanije.

 

Potvrđena svest

Visokokvalitetna proizvodnja, poštovanje ljudi i zaštita životne sredine. Ove tri vodeće vrednosti daju informaciju o filozofiji Emaka i predstavljaju kamen temeljac na kome je kompanija izgradila svoj identitet. Sertifikati koje smo dobili u različitim sektorima prirodna su posledica našeg pristupa poslovanju.

Dobrovoljna posvećenost izvrsnosti koja je učinila Emak kompanijom da istovremeno poseduje ISO 9001 kvalitet i ISO 14001 ekološku akreditaciju. Daleko od toga da predstavljaju tačku dolaska, ovi sertifikati predstavljaju osnovu na kojoj se nastavlja izgradnja kompanije koja je još jača i još osetljivija na svet koji ga okružuje. Dodatni podsticaj da potvrdimo i ponovimo našu posvećenost uravnoteženijem svetu zasnovanom na međusobnom poštovanju.

 

Geografija Emaka
Emak se kreće na globalnom tržištu. 4 proizvodne jedinice kompanije (2 u Italiji i 2 u Kini) proizvode modele koji se isporučuju distributerima širom sveta. Zaista, strategija kompanije tokom godina bila je da afirmiše i konsoliduje svoje prisustvo na tržištu na direktan način. Ovo je dovelo do stvaranja čvrste i strukturirane prodajne mreže sa filijalama u Nemačkoj, Francuskoj, Ujedinjenom Kraljevstvu, Španiji, Poljskoj, Ukrajini, Kini i Brazilu.

Ova strateška tržišta čine više od polovine ukupnog prometa Grupe, sa preko 5000 maloprodajnih objekata. Ovaj model se širi u sve globalniju mrežu koja pronalazi prodajna mesta u svakom delu sveta, zahvaljujući kvalitetu proizvoda i inovacijama po kojima je kompanija poznata na svim kontinentima.

Kontinuirani nagon za razvojem koji se takođe ogleda u upravljanju grupom, pomoću sve sofisticiranijih i funkcionalnijih IKT platformi koje drže sve tačke Emak globusa ujedinjene, formirajući jednu veliku organizaciju iz mnogo različitih podešavanja.

Pratite nas na našim društvenim kanalima

Koristimo kolačiće da omogućimo pravilan rad veb-sajta, da prilagodimo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih mreža i analiziramo saobraćaj.