-6%
105.510,00 RSD
-17%

Aparati za varenje

REMS – SSM 160RS

462.870,00 RSD

REMS
1909: Od svog osnivanja 1909. REMS razvija proizvode za obradu cevi, posebno za instalatere vodovoda i grejanja. U početku, ručni alati, zatim mašine, te električni i akumulatorski alati. Odredba osnivača kompanije Kristijana Fela „REMS mora biti superiorna“ uvek je bila merilo za naše delovanje. Danas je REMS vodeći proizvođač mašina i alata za obradu cevi i dostupan je u preko 100 zemalja.

Proizvedeno u Nemačkoj: Proizvodna fabrika REMS nalazi se u Vajblingenu blizu Štutgarta, u centru nemačke industrije visoke tehnologije. Oprema i postrojenja svetske klase se koriste za istraživanje i razvoj, proizvodnju i kontrolu kvaliteta. Pored toga, postoji veoma dug radni staž visokokvalifikovanih zaposlenih, koji delom predstavljaju četvrtu generaciju servisa u REMS-u. Kroz dugogodišnje iskustvo i obrazovanje stekli su poseban nivo znanja i stručnosti i implementirali sisteme koji su neophodni za proizvodnju kvalitetnih proizvoda.

Tehnička prednost: REMS proizvodi su visoko cenjeni zbog svoje inovativne tehnologije kao i zbog visokih standarda kvaliteta i koriste se širom sveta. REMS održava svoju poziciju na čelu tehničkog napretka zahvaljujući svojim inovativnim proizvodima. Mnogi nacionalni i međunarodni patenti to potvrđuju. Važan kamen temeljac za kvalitet i izdržljivost REMS alata je postavljen u sopstvenoj radionici za termičku obradu. Tamo koriste vlasničke procese. Višedecenijsko iskustvo obezbedilo je važno znanje i zajedno sa najboljim nemačkim inženjeringom doprinosi tajnama REMS kvalitetnih alata.

Tržišna snaga: REMS-ova osnova za tržišnu snagu su tehnički napredni i visokokvalitetni proizvodi, kao i asortiman proizvoda koji je usko koncentrisan na jedinice velikog obrta i visoko konkurentne cene zahvaljujući racionalnoj, efikasnoj sopstvenoj proizvodnji.

TEAL

Snažan poslovni odnos sa REMS-om: TEAL već dugi niz godina veoma uspešno održava svoj poslovni odnos sa REMS-om. Mi u TEAL-u smo ponosni što smo ekskluzivni uvoznik REMS alata u Severnoj Americi i svaki dan dajemo sve od sebe da odamo počast brendu.

Servisni i tehnički saveti: Za sve potrebe ili pitanja za REMS alate TEAL je vaš kontakt. Brzo ste u mogućnosti da razgovarate direktno sa čovekom i izbegavate otežavajuće i naizgled beskrajne menije.

Naš tim u TEAL-u je veoma osetljiv i uz punu podršku sedišta REMS-a u Nemačkoj rado će odgovoriti na svako pitanje.

Servis i održavanje alata se obavljaju brzo i efikasno uz najviši stepen zadovoljstva kupaca.

Zalihe i brze isporuke: TEAL stalno prati zalihe svih proizvoda uključujući dodatnu opremu i rezervne delove. Razumemo uticaj zastoja i porudžbine se uglavnom šalju istog dana, tako da nema kašnjenja u prijemu vašeg proizvoda.

Iskustvo u industriji: Zaposleni u TEAL-u imaju višedecenijsko iskustvo u pružanju usluga u oblastima vodovoda, grejanja, HVAC-a i industrije, kao i mnogim drugim. Oslanjamo se na ovu stručnost kako bismo dali sve od sebe da preporučimo odgovarajuća rešenja za vaše potrebe. Nikada, nikada ne gubimo iz vida činjenicu da smo tu da služimo našim klijentima!

Koristimo kolačiće da omogućimo pravilan rad veb-sajta, da prilagodimo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih mreža i analiziramo saobraćaj.