ROTHENBERGER razvija, proizvodi i plasira alate, mašine i opremu za upotrebu u sektoru vodovoda, HVAC i cevovoda više od 60 godina.

Kao preferirani partner profesionalnih korisnika, nudi kompletna rešenja za ugradnju cevi i prateći servis i održavanje. Sa više od 6.000 proizvoda, nudimo najsveobuhvatniju svetsku liniju savremenih vrhunskih alata i mašina za cevi, kao i ekološku tehnologiju.

Naša stalna posvećenost istraživanju i dizajnu omogućava da proizvodi svetski poznate alate i mašine. Koristeći naprednu i sofisticiranu tehnologiju, razvijamo i proizvodimo sveobuhvatan portfolio koji se sastoji od preko 6.000 visokokvalitetnih proizvoda.

Osnovan 1949. godine kao trgovačko preduzeće, ROTHENBERGER je jedan od vodećih svetskih proizvođača alata za cevi. Danas je kompanija zastupljena na međunarodnom nivou sa filijalama u 32 zemlje i mrežom prodajnih partnera. Nemačke kompanije grupe sa sedištem u Kelkhajmu pripadaju ROTHENBERGER AG.

Više od 70 godina, ROTHENBERGER je jedan od vodećih proizvođača inovativnih, tehnološki sofisticiranih alata i mašina za cevi u oblasti sanitarne, grejne, klimatizacije, hlađenja, gasa i tehnologije zaštite životne sredine.

Koristimo kolačiće da omogućimo pravilan rad veb-sajta, da prilagodimo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih mreža i analiziramo saobraćaj.