SATA GmbH & Co.KG ima vodeću poziciju u svetu u oblasti tehnologije vlažnih boja i, osim u Nemačkoj, snabdeva partnere za distribuciju u oko 100 zemalja širom sveta. Pored tehnološki izvanrednih pištolja za prskanje, drugi proizvodi, kao što su sistemi za čaše, sistemi za zaštitu od disanja i tehnologija komprimovanog vazduha, čine SATA snabdevačem sistema za korisnike kao što su partneri u vozilima, industrija, stolari i moleri.

Kao porodično preduzeće, održivost je sastavni deo poslovnih aktivnosti kompanije. Preuzimamo odgovornost u tri dimenzije ekonomije, ekologije i društvene odgovornosti. Ekonomska dimenzija podrazumeva obezbeđivanje dugoročnog uspeha kompanije – danas i za buduće generacije. Ovaj uspeh nam omogućava da se uključimo u društvenu dimenziju. SATA već godinama podržava različita lokalna i globalna udruženja i projekte pomoći.

U SATA -i ekološka dimenzija uključuje očuvanje resursa i izbjegavanje otpada. Zbog toga nasa kompanija dobija 100% zelenu električnu energiju i daljinsko grejanje iz obližnjeg postrojenja za biogas. Štaviše, preduzece ulaže u ekološki prihvatljive tehnologije kao što su geotermalna energija i fotonaponi. Naravno da stalno poboljšavamo i proširujemo sopstveni sastav.

10.627,00 RSD
33.120,00 RSD
40.320,00 RSD
Nema na zalihama
Nema na zalihama
Koristimo kolačiće da omogućimo pravilan rad veb-sajta, da prilagodimo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih mreža i analiziramo saobraćaj.