Lemna oprema i pribor

Stannol Kalaj šipka SN40/PB60 1kg

4.690,00 RSD

Lemna oprema i pribor

Stannol Kalaj šipka SN60/PB40 1kg

5.788,80 RSD

STANNOL – TEHNOLOGIJA LEMENJA IZRADENA U NEMAČKOJ OD 1879

Kamen temeljac za reputaciju kompanije 10. maja 1879. godine postavio je majstor vodoinstalater Vilhelm Paff, koji je pored svojih ručnih aktivnosti razvio, proizveo i prodao vodu za lemljenje. Njegov naslednik, Hans Eckstaedt, zet osnivača, uspešno je upravljao proširenjem i krajem 1920-ih na tržištu uspostavio međunarodno zaštićeni žig Stannol. Već 1950-ih, Stannol je počeo da razvija proizvode za elektrotehniku, a kasnije i za elektronsku industriju.

1989. godine Stannol je preuzela engleska kompanija Kelsei Industries sa sopstvenim ograncima u SAD-u, Kanadi, Australiji i Maleziji. U februaru 2000. godine Kelsei Industries je preuzeo Henkel KGaA. Sledeću godinu obeležilo je restrukturiranje. Neke proizvodne oblasti morale su biti predate kompaniji Loctite Deutschland GmbH, podružnici Henkela.

U julu 2001. Karl-Heinz Dorr preuzeo je kompaniju Stannol-Lotmittelfabrik Vilhelm Paff GmbH & Co. KG, koja sada posluje pod imenom Stannol GmbH & Co. 2017. Marco Dorr postaje generalni direktor na strani svog oca i preuzima veliki deo njegovih dužnosti. Kompaniju dobro poznaju kupci širom sveta. Ovo se odnosi kako na industrijski sektor, tako i na paletu „uradi sam“, jer visoke zahteve kupaca prenosimo na sve naše proizvode. Asortiman proizvoda uključuje lem za kalaj, žicu za lemljenje, lemljenu pastu, fluid za lemljenje, lemilice i stanice za lemljenje sa elektronskim upravljanjem, kao i sveobuhvatan asortiman dodatne opreme.

Kvalitet, funkcionalnost i progresivnost podržavaju tvrdnju kompanije:
Stannol – kada je u pitanju lemljenje.

Koristimo kolačiće da omogućimo pravilan rad veb-sajta, da prilagodimo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih mreža i analiziramo saobraćaj.