32.940,00 RSD
43.950,00 RSD

Aparati za varenje

TELWIN – Maxima 190 Synergic

65.950,00 RSD

Aparati za varenje

TELWIN – Utility 1650 (MMA)

14.180,00 RSD

Aparati za varenje

TELWIN – Nordica 3250 (MMA)

30.287,00 RSD
35.460,00 RSD

Aparati za varenje

TELWIN – Mastermig 270/2

177.410,00 RSD

Aparati za varenje

TELWIN – Mastermig 400

274.220,00 RSD

Aparati za varenje

TELWIN – 222 AC/DC HF/LIFT

223.480,00 RSD

Aparati za varenje

TELWIN – Moderna 150 (MMA)

14.180,00 RSD
18.160,00 RSD
25.180,00 RSD
192.010,00 RSD
130.150,00 RSD

Aparati za varenje

TELWIN – Tecnica 171/S

42.750,00 RSD

Telwin

Više od 55 godina Telwin je svetski lider u proizvodnji mašina za zavarivanje, sistema za sečenje i punjača baterija i startera. Telwin je prisutan na svih 5 kontinenata, na preko 120 tržišta sa asortimanom proizvoda koji po raznovrsnosti i bogatstvu nema premca ni na jednom tržišt. Proizvodi prilagođeni svim proizvodnim oblastima, od automobilske industrije do industrije, od građevinskog sektora do brodogradilišta, od svih profesionalnih odeljenja do DiI-a.

Telvin znači najsavremenija, inovativna i tehnološki napredna rešenja, koja imaju za cilj poboljšanje produktivnosti, optimizaciju vremena intervencije. Minimiziranje operativnih troškova i uvek garantujući odlične performanse u svim operativnim uslovima.

Ultramoderne prostorije kompanije – nazvane „Dom zavarivanja“. Svojom površinom od 120 hiljada kvadratnih metara, predstavljaju nervni centar sistema koji zapošljava preko 250 saradnika koji čine dobro uigran, pobednički tim. Moderna produktivna postrojenja, robotske linije, specijalizovane laboratorije za razvoj i testiranje, automatizovane prodavnice, oblasti za obuku i demonstracije se uklapaju da bi sačinjavale međunarodni industrijski stub čiste izvrsnosti u sektoru.

Strategija kompanije se vrti oko inovacija, naprednog istraživanja i održivog poboljšanja. Suštinskih stubova njenog svetskog liderstva, priznatog od strane mnogih klijenata koji, još uvek do danas, izražavaju svoju lojalnost. Od samog početka, Telwin je uspeo da unapredi veoma poseban odnos sa svojim klijentima, dokazavši se kao nepokolebljiv partner na koga se uvek može osloniti, sposoban da garantuje kroz vreme odličnu uslugu, kvalifikovanu pomoć, brz i iscrpan odgovor i informisanje i podrška za obuku koja može da olakša rad onima koji su odlučili da se oslone na Telvin zaštitni znak.

A sve to diktiraju pravila kvaliteta: kvalitet sistema kompanije sa ISO9001 sertifikatom; kvalitet proizvoda koji garantuju mnoga međunarodna tela za sertifikaciju; kvalitet ponašanja obezbeđen etičkim principima koji se dele u celoj kompaniji.

Telvin-ovo znanje ima svoje temeljne stubove u 4 divizije: automobilska, industrijska, profesionalna i potrošačka. Ovo su jake strane sistema koji uvek prati klijente, pomažući im da odaberu proizvod koji najbolje odgovara njihovim potrebama. Ovo je podržano važnim događajima – kursevi obuke, radionice, otvorene kuće, demonstracije – koji su deo artikulisanog programa obuke/informativnog programa koji je pripremio Telvin kako bi pomogao svojim klijentima da uđu na tržište koje se stalno razvija.

Automotive Division

Ovo odeljenje predlaže proizvode za popravku i održavanje vozila, a usmereno je na autolimarske radionice, servise i garaže. Za automobilsko tržište, koje karakteriše brz tehnološki razvoj koji je prouzrokovao skoro konstantnu upotrebu novih/specifičnih materijala kao što su HSS (čelici visoke otpornosti), legure aluminijuma, pocinkovane ploče i više elektronike koja se koristi u vozilima; Telvin nudi najširi i najkompletniji asortiman proizvoda, proučavanih i proizvedenih da bi zadovoljili parametre homologacije najvažnijih proizvođača automobila.

Industrial Division

Ova divizija je posvećena industrijskom sektoru koji obrađuje sve vrste metala, a posebno čelik, i posebne i uobičajene, za proizvodnju velikih konstrukcija, važnih komponenti i specijalnih delova sistema ili složene opreme, odnosno svuda visoke efikasnosti i produktivnosti. zahteva se.
Ovo je svet transporta, građevinskih dvorišta, teških građevinskih radova, energetske industrije i mnogih drugih oblasti, gde je Telvin prisutan sa inovativnim mašinama visokih performansi koje kombinuju zahteve operatera sa izuzetnom lakoćom korišćenja koju pružaju sofisticirane elektronske tehnologije .

Professional Division

Ova divizija je posvećena protagonistima sektora inženjeringa, održavanja i lake industrije u prerađivačkim postrojenjima: falsifikatorima, limarima, vodoinstalaterima, odnosno svima onima koji obavljaju profesionalnu delatnost i kojima je potrebna izuzetno raznovrsna, laka za rukovanje, visoka performanse proizvoda da efikasno rade svoj posao. Telvin proizvodi se koriste u onoliko polja koliko su metali uključeni: od čelika do livenog gvožđa, do aluminijuma, nikla, bakra, bronze, titanijuma i raznih legura.

Consumer Division

Ova divizija je specijalizovana za „uradi sam“ entuzijaste i domaće proizvode. Mogućnost prenošenja tehnologije i funkcionalnosti profesionalnih proizvoda na proizvode za domaćinstvo koji su jednostavni. Laki za upotrebu, ali istovremeno i visokih performansi, potvrđuje širok spektar predloženih modela u rasponu od aparata za zavarivanje do punjača baterija i startera. Sve to garantuje Telvin kvalitet.

Koristimo kolačiće da omogućimo pravilan rad veb-sajta, da prilagodimo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih mreža i analiziramo saobraćaj.