76.880,00 RSD
56.720,00 RSD

TTI

TTI, Inc., je distributer elektronskih komponenti koje uključuju kondenzatore, otpornike, konektore, prekidače, releje, zaštitu kola, elektromagnetiku, diskretne poluprovodnike, senzore, RF module i antene.

Kompaniju je osnovao Pol Endruz 1971. Bivši kupac za General Dinamics, globalnu kompaniju za vazduhoplovstvo i odbranu, Endruz je razvio pristup distribuciji elektronskih komponenti sa naglaskom na inventaru dostupnim za prodaju, programe lanca snabdevanja i prvi u industriji , formalni program upravljanja totalnim kvalitetom.
Endruz je služio kao glavni izvršni direktor do svoje smrti u februaru 2021. Nakon toga, 40-godišnji zaposlenik i glavni operativni direktor Majk Morton je unapređen na poziciju generalnog direktora.
Prvobitno nazvan Tek-Tronics, Inc., Andrevs je promenio ime u TTI, Inc., 1973. godine kako bi izbegao pravni spor koji uključuje drugu kompaniju sa sličnim imenom.
Osnovani da opslužuju proizvođače vazduhoplovne i odbrambene opreme, kupci kompanije sada uključuju proizvođače u sektoru transporta, industrije, medicine i komunikacija.[1]
TTI, Inc. i njene podružnice u potpunom vlasništvu, takođe poznate kao TTI porodica stručnjaka (TTI FOS), Mouser Electronics, Sager Electronics i Ekponential Technologi Group zapošljavaju preko 8.000 ljudi na više od 136 lokacija širom Amerike, Evrope, Azije, i Afrike.
TTI-jevo globalno sedište se nalazi u Fort Vortu, Teksas, TTI porodica stručnjaka održava preko 3 miliona kvadratnih metara namenskog skladišnog prostora širom sveta. Preko 2,2 miliona kvadratnih metara se nalazi u Americi.
Evropsko sedište se nalazi u blizini Minhena, Nemačka; u Evropi se održava skoro 600.000 kvadratnih stopa distributivnog kapaciteta.
Sedište Azije se nalazi u Singapuru, sa distributivnim centrima u Singapuru, Hong Kongu i Kini, sa ukupno preko 300.000 kvadratnih stopa distributivnog kapaciteta.
TTI ima sedam bliskih skladišta lociranih u Meksiku: Tihuana, Hermosillo, Chihuahua, Huarez, Acuna, Reinosa i Guadalajara, sa kombinovanim kapacitetom distribucije preko 100.000 kvadratnih stopa.
TTI je u potpunom vlasništvu, indirektna podružnica Berkshire Hathavai Inc.[2]
Koristimo kolačiće da omogućimo pravilan rad veb-sajta, da prilagodimo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih mreža i analiziramo saobraćaj.