Nema na zalihama
Nema na zalihama

Villager

 

Osnovan 2005, Villager je prerastao u jedan od vodećih brendova baštenskih i električnih alata na Balkanu. Naš trud je i dalje usmeren ka tome da postanemo jedan od lidera u jugoistočnoj Evropi. Oficijalno sedište Villager-a nalazi se u Sloveniji (EU). Villager je inicijalno osnovan u Srbiji. Kombinacije atraktivnog dizajna, inovacije, materijala, visokih standarda kvaliteta i društvene odgovornosti zajedno sa preciznim planiranjem i kompetitivnim cenama su naša glavna dostignuća i prednosti koje nas razlikuju od konkurencije.

Naša misija – Ostvarivanje najbolje “vrednosti za novac”, baštenskog i električnog alata za široku upotrebu.

Naša vizija – U narednih nekoliko godina Vil­lager nastoji da postane jedan od lidera u istočnoj Evropi, kao i prvi izbor hobista, zanatlija i farmera. Tamo gde su kvalitet i cena prednost, tamo ćete nas pronaći. Cilj nam je da ljudima olakšamo život i učinimo ga bogatijim nudeći im kvalitetne proizvode koji su lako dostupni.

I &R (Istraživanje i razvoj)

Istraživanje i razvoj predstavlja glavnu konkurentnu prednost koja je pretvorila Villager u jedan od vodećih brendova baštenskih i električnih alata u Evropi. U kontinuitetu smo posvećeni razvoju i inovaciji i investiramo u istraživanje i razvoj na visokom nivou. Implementiramo najefikasnije strategije za razvoj novih proizvoda (testiranje i dizajn proizvoda – izrađivanje prototipa – kontrola kvaliteta i testiranje proizvodnje pilot prototipa – finalna kontrola kvaliteta i testiranje), što nam omogućava da postignemo fleksibilno konstruisanje i razvijanje delova.

Dizajn i konstrukcija

Analiza zahteva tržišta nam je omogućila bolji uvid u tipove i karakteristike proizvoda koje naši klijenti potražuju, a naš dizajn tim pokušava da te iste zahteve ispuni. Koristimo najmoderniji softver za konstruisanje koji nam omogućava da parametrično vršimo izmene na proizvodu ili na delovima proizvoda, kao i da ispratimo efekte tih promena u isto vreme.  Osim konstruisanja uz pomoć najmodernijih softverskih alatki, merimo i analiziramo naponske sile unutar delova i okvira kako bi uklonili sve moguće nedostatke i tržištu ponudili isključivo proizvode vrhunskog kvaliteta.

Proizvodnja i kontrola kvaliteta

Dostigli smo visok nivo kvaliteta proizvodnje koja je zdrava i ekološka. Detaljno analiziramo delove i profile mašina i na taj način osiguravamo kvalitet proizvoda i minimiziramo ili na vreme uklonimo sve potencijalne nedostatke. Proizvodimo mašine i alate koji poštuju sva primenljiva pravila, propise i standarde, uz pomoć stroge kontrole kvaliteta. Više od milion zadovoljnih klijenata su čvrst dokaz da dizajn i proizvodnja naših proizvoda garantuju apsolutnu pouzdanost i dugotrajnost.

Villager® proizvodi

Villager proizvodi su dizajnirani, testirani, i odabrani tako da zadovoljavaju evropske EC direktive i standarde. Naše proizvode karakteriše visok kvalitet, moderan dizajn, pouzdanost, inovativnost, bezbednost i priuštivost. Izbor Villager proizvoda uključuje pažljivo odabrane baštenske i alate za pokućstvo, testirane u stvarnim uslovima koji zadovoljavaju najviše standarde pouzdanosti. Takođe nudimo adekvatnu dodatnu opremu za bezbednu upotrebu istih. Kompletno iskustvo Villager brenda uključuje usluge nakon kupovine; rezervne delove; tehničku podršku i servisiranje. Mi u Villager kompaniji brinemo o našim klijentima i njihovim globalnim, regionalnim ili lokalnim zahtevima. Gde god da se Vi nalazite, nalazi se i Villager kancelarija u Vašoj blizini koja Vam može pružiti specijalizovano konsultovanje.

Rezervni delovi

Naši originalni rezervni delovi se razvijaju uporedo sa Villager mašinama, što znači da zadovoljavaju iste kriterijume i da su testirani na isti način kao i delovi koji se koriste u proizvodnji. Na ovaj način su osigurani tolerancija i marginalne performanse karakteristika koje bi trebalo da budu zadovoljene, kao i kompatibilnost mašina i rezervnih delova. Rezervni delovi su dostupni i nakon što se proizvodnja određene mašine obustavi, tako da lako možete da nastavite da koristite istu mašinu godinama. Efikasna globalna mreža sa snažnim logističkim sistemom obezbeđuje brzu i sigurnu isporuku u region, u roku od 24h nakon plasiranja porudžbine. Servisni delovi mogu biti deo Servisnog ugovora ili mogu biti naručeni direktno iz našeg servisnog centra.

Servisna mreža

Kvalitet proizvoda se određuje u skladu sa brojem različitih parametara. Jedan od istih je mogućnost servisiranja proizvoda tokom i nakon garantnog perioda, kao i mogućnost nabavke originalnih rezervnih delova. Ovlašćeni servisni dobavljači imaju iskustvo i znanje neophodno za efikasno rešavanje širokog spektra problema. Villager servisna mreža se konstantno širi i unapređuje sa ciljem da zadovolji naše mušterije. Villager servisni dobavljači vrše popravke Vaših mašina i nabavku rezervnih delova, tako da imate sve na jednom mestu. Za kompletnu listu servisnih centara, proverite listu Servisne mreže ili pronađite najbliži servis prateći tri prosta koraka sa aplikacije ispod.

Villager® i globalna tržišta

Villager sprovodi personalizovani marketing i aktivnosti vezane za pristup tržištu, kao i niz programa i aktivnosti širom sveta, krojenih po svakom pojedinačnom ključnom tržištu i distributerskom kanalu.

Nastavljamo da upotrebljavamo naše ključne prednosti u korist inovacije, tehnologije i regulatornog iskustva, dok u isto vreme postižemo međusobnu sinergiju između proizvodnje, istraživanja i prodaje.

Naše proizvode prodaju veletrgovci, distributeri, prodajni lanci, specijalizovane prodavnice.

Villager® International

Naši internacionalni distributeri dostavljaju proizvode trgovcima. Efikasno sarađuju sa nama, razumeju naše strateške ciljeve i kulturu naše kompaije i održavaju bliske poslovne odnose sa svojim lokalnim kontaktima. Naši timovi rade neumorno na identifikovanju najboljih proizvoda za naše klijente. Oni realizuju svoje aktivnosti na tržištu putem Villager-ovog koncepta trgovine. Poverenje unutar njihove trgovinske mreže je zagarantovano zajedničkim partnerstvom, posvećenošću izvanrednoj usluzi i brigom o svakom pojedinačnom klijentu.Trgovci su obrazovani eksperti u svojim poljima koji najbolje razumeju zahteve i potrebe za određenom mašinom i samim tim pronalaze najbolje rešenje za Vas. Na taj način Vam pružamo, između ostalog, dodatnu kontrolu nad plasmanom proizvoda, odličnu izloženost robe i profesionalne usluge.

Koristimo kolačiće da omogućimo pravilan rad veb-sajta, da prilagodimo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih mreža i analiziramo saobraćaj.