59.880,00 RSD
79.880,00 RSD

Klima uredjaji

Vox – Inverter 18 Btu

62.880,00 RSD

Klima uredjaji

Vox – Inverter 24 Btu

84.880,00 RSD
51.880,00 RSD
49.880,00 RSD

VOKS

VOKS Electronics je originalni zaštitni znak za proizvode potrošačke elektronike, specijalizovan za audio vizuelnu tehnologiju, belu tehniku, male kuhinjske uređaje i klima uređaje.

Mi smo deo kompanije ERG, svetskog distributera elektronskih proizvoda i usluga. Sedište u Beogradu, Srbija.

VOKS Electronics je rođen 2003. godine i okupio je tim stručnjaka iz celog sveta koji su lideri u oblastima projektovanja, razvoja i proizvodnje električnih uređaja namenjenih svakodnevnoj upotrebi.

Naš tim se obraća savremenim potrošačima i ima za cilj da unapredi svoje proizvode i usluge brige o kupcima i na taj način poboljša njihov kvalitet života.

Iskreno verujemo da aparati koje pravimo, kao i sam život, mogu biti uzbudljiviji, privlačniji i prijatniji nego što mislimo, a to je poruka koju želimo da ubedimo svim našim potrošačima, gde god da se nalaze.

MISIJA

Naša misija je da odgovorimo na potrebe velikog broja potrošača pri izboru za kvalitet i cenu tako što ćemo im dati najbolju vrednost za novac.

Trudimo se da postignemo kvalitet po pristupačnim cenama za naše kupce. Život naših proizvoda je naš sopstveni život sa našim potrošačima, tako da stalno poboljšavamo kvalitet

proizvode i usluge koje pružamo. S druge strane, istražujemo potrebe kupaca, pratimo trendove, stičemo nova znanja i koristimo najnoviju tehnologiju.

VIZIJA

„Hajde da živimo zajedno“ – ovo je vizija VOKS Electronics-a. Radujemo se, jer je budućnost dolina u stvaranju novih i visokokvalitetnih proizvoda i usluga.

Svakim danom rastemo, konkurentni smo na tržištu, uvek smo visoko kotirani i nameravamo da budemo lideri u pružanju visokokvalitetnih proizvoda i usluga.

Koristimo kolačiće da omogućimo pravilan rad veb-sajta, da prilagodimo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih mreža i analiziramo saobraćaj.